:: manusia aneh ::

huh.sgt menyampah.okay.tadi kitorg g makan kfc kat seksyen 2 tuh.
kfc baru buka.
dengan menjadikan penagajaran lalu sebagai panduan, aku tak de la tamak haloba
order macam2 kan. snack plate je.huhu

tengah kitorg makan, borak2, terla gelak kuat sikit
(adat la kan bila 7 0rg perempuan duduk semeja)

tiba2 ada la nun meja di hujung sana yg dihuni oleh 2 makhluk adam dan 2 makhluk hawa
menegluarkan bunyi;
"shhhhhhhuhhhh..."
pastu gelak kuat sikit pandang2.

helllo!!!!!!!!!!!!!!! ni tempat public la kan.kitorg pon secara tindakan refleksnya pusing 180 darjah ke arah bunyi tu.
ada la sorg minah tu pandang kitorg buat isyarat kononnya diorg x bermksdkan kitorg
hek ele. so whut? ada kitorg peduli ke?
menyampah tahap maximum la ak kan. pastu gelak kuat2 lak diorg tuh

membuatkan aku terfikir. rakyat msia ni suka tegur org and at the same time do the mistake by others...hurmmm.whutever, yang penting perot aku kyg. peduli la kan die nak shuhhhh pon.manager kfc xde pon tegur kitorg ke hape kan.diorg yg lebih minum carbonated drink, tuh yg mabuk semacam tuh.

p/s : +sedey.bila balik dah kol 10 mlm. xdapat tgk cte Nur Kasih+

7 comments:

rina said...

ko lg aneh. tp best sbb dpt mkn kfc. len kali xnk bli perisa tu dh. ceh~ bile tah len kali tu

Khairyah cun said...

hoi bulat!!
budak2 tu cct kot. xpena buat bising. tu pasal die suke suki je nk shut up kan kite. peduli ape kan. sebok je hal org dorng tuh. mcm la tu kfc dorng nye. ak byr tau. siap tax lg.

finGEr daNCe said...

rina : bila tu adalah saat ko belanja ak.muahahhha

khay : taw x pe.xpe.princess barbiee x layan org2 cacat akal macam tu.haha

rina said...

ko lg cacat. tamau blnje ko~ haha

Tajul said...

wah,da makan kat kfc baru tu
amik la dinner plate.hehe.
ala...poyo je bebudak tu,bajet best la gelak2 dengan kapel memasing.kalo bebudak kitorg sedang makan n dorg wat camtu,da lama kena baling dgn tulang ayam.

SIR ZUL said...

pukul jer..haha

finGEr daNCe said...

tajul : haa.lain kali kamu mkn situ,baling ye tulang ayam tu.hehe

sir zul : pukul?hahaha.x berani la~~

Post a Comment